Sehän on tiikeri!

-30%

Sehän on tiikeri!

 10,47

Hykerryttävän ärsyttävää!

isbn: 9788230514962
Julkaisuvuosi: 2000
kustantaja: Goboken
koko: 250x250
sivut: 30
Kirjan laji: Kovakantinen
kirjailija: David LaRochelle
Saatavuus: Varasto loppu
 • Kuvaus
 • Arviot (10)

Kuvaus

Mikä olisikaan ärsyttävämpää kuin ärsyttävä asia, joka pompahtaa esiin ärsyttävän usein? Kuten nyt vaikka jollottava telkkarimainos. Radion kesähitti. Tässä kirjassa se on tiikeri. Aluksi se on ihan tavallinen kävelylenkki viidakossa. Tiedäthän: hullunkurisia apinoita, puiden huminaa, kiva ilma. Sitten jostain hiipii esiin pelottava tiikeri.   Viidakkoretki ei ole entisensä. Tämä tiikeri on niin kertakaikkisen ärsyttävä, että se naamioituu milloin miksikin ja lymyilee aina siellä, missä sitä vähiten odottaisi. Silti: onko mitään hauskempaa kuin vaaniva tiikeri?

10 arviota tuotteelle Sehän on tiikeri!

 1. 2 / 5

  Kiva tarina

 2. 2 / 5

  Ihan ok

 3. 5 / 5

  Tykätään ja mukavan jännä lukea

 4. 5 / 5

  Mahtava tarina, johon vähän lukevan isänkin oli helppo heittäytyä. Kirja onkin isännän ja lapsen välinen suosikki, jota ei äiti saa lukea 😀 Vähän leikittelevämmät kuvat ja tarina kuin aikaisemmissa kirjoissa.

 5. 5 / 5

  Haska tarina ja kuvitus. En suosittele lukemaan iltasaduksi 😀

 6. 5 / 5

  Tosi kiva tarina ja poika tykkää tätä kuunnella monta kertaa.

 7. 4 / 5

  Kuvitus ja tarina ihana!

 8. 1 / 5

  En mistään.

 9. 4 / 5

  Hauska tarina,lapsen mielestä varsinkin

 10. 5 / 5

  Kirja on meillä ollut jo pari vuotta. Aluksi se ei oikein iskenyt ja isompikin hieman pelkäs sitä (oli silloin 2v.) Nykyään tämä on koko perheen suosikki ja nuorempi (nykyään 2v) tahtoo välillä useammankin kerran päivässä että tämä kirja luetaan. Tämä on todellakin kirja jossai voi heittäytyä ja jonka avulla me aikuiset ollaan löydetty pieni palanen lapsenmielisyyttä. Näitä lisää 🙂


Lisää arvio