Onnellista joulua kaikille

Onnellista joulua kaikille

 18,90

Onnellista joulua kaikille on tarinakirja, joka hehkuu joulun lämmintä tunnelmaa.

kuvittaja: Alison Edgson
pa_pagecount: 118
Kirjan laji: Kovakantinen
koko: 240x255
kustantaja: Goboken
Julkaisuvuosi: 2000
Saatavuus: Varasto loppu
  • Kuvaus
  • Arviot (0)

Kuvaus

Siinä on neljä joulutarinaa, ja kirjan mukana on äänikirja, jossa näyttelijä Tom Pöysti lukee tarinat.

Joulun enkeli: Pikkuiset hiiret Tiina ja Sami leikkivät ja kikattavat lumessa, kun he äkkiä näkevät maailman kauneimman olennon. Se liitelee taivaan halki heidän silmiensä edessä. Mutta jokin on vialla, sillä enkeli alkaa räpistella ja putoaa äkkiä kinokseen. Onkohan se tosiaan ihan oikea enkeli? Tiina ja Sami rientävät sen avuksi.

Pieni jääkarhu löytää kodin: Pieni pehmojääkarhu on istunut ikuisuuksia lelukaupan ikkunassa. Eniten maailmassa se haaveilee, että joku ostaisi sen. Pääseekö se jouluksi omaan kotiin?

Lumiporo: Helmillä on ihana joulukoriste, jonka pikkuveli Timo vahingossa rikkoo. Onko joulu nyt pilalla? Vai saadaanko koriste vielä korjattua? Tarina sisarusten suhteista ja joulumielestä. Jouluna unelmilla on siivet!

Pidä kiirettä, joulupukki!: Aattoaamuna joulupukki nukkuu liian pitkään, ja tiedossa on oikea kommellusten päivä. Porot ovat kateissa, eikä kaikki muutenkaan mene suunnitelmien mukaan. Tärkeintä kuitenkin on, että lahjat saadaan jaettua kaikille maailman lapsille. Mutta mitä sitten tehdään, kun lahjasäkin pohjalla onkin vielä yksi paketti?

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.


Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Onnellista joulua kaikille”